Un ‘tacte rectal’ pel Dia del Pare per regalar vida

Un de cada set home espanyols pateix càncer de pròstata, una malaltia per a la investigació s’inverteix escassament un euro per càpita, i que produeix aproximadament 5.400 morts anuals.

Amb aquestes dades a la mà, la Fundació Cris Contra el Càncer sorprèn en el Dia del Pare proposant un regal diferent: “un tacte rectal” , amb l’objectiu d’apostar per la vida.

la campanya #ElRegaloMasComentado persegueix conscienciar els espanyols de la necessitat de fer-se revisions periòdiques i de conscienciar-se de la importància d’invertir en investigació per eradicar el càncer de pròstata.

“el càncer de pròstata és el més freqüent en homes, per davant de pulmó i del colorectal a Espanya i el 90% és invasiu amb metàstasi òssia i alta mortalitat. Per això, cal apostar per la investigació com fem des de la fundació. Ja hem invertit 432.000 euros en investigar aquest càncer a Espanya “, explica Marta Cardona, directora de la fundació.

Segons els experts, els homes haurien de realitzar-se aquestes proves a partir dels 45 anys si tenen algun antecedent familiar o en el moment en què apareguin les primeres molestias.

Aquesta entrada s'ha publicat en educació salut i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.