Cat@Salut La Meva Salut

 

lamevasalut

Els ciutadans que ho desitgin podran demanar un codi d’usuari i una clau el seu Centre d’Atenció Primària (CAP) per accedir a la seva informació clínica. Aquestes dades estaran disponibles a l’espai digital Cat@Salut La Meva Salut, que conté informació personal de salut generada arran de l’atenció sanitària en els centres assistencials públics.

Us podeu dirigir al consultori local d’Albatàrrec per fer el tràmit de 8 a 14 h de dilluns a divendres.

A través d’un codi d’usuari i una clau, proporcionats pel CAP de referència de cada usuari, les persones de més de 18 anys que ho vulguin disposaran de la seva informació clínica personal (com ara diagnòstics, informes clínics o resultats de proves i exploracions) en un espai digital accessible des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, sense que sigui necessari que acumulin informes de cap mena. Aquest nou sistema d’accés s’afegeix a la possibilitat d’accedir-hi per mitjà de certificat digital, ja operatiu per a tots els ciutadans de totes les regions sanitàries.

A través d’aquest espai, els ciutadans poden accedir també a altres serveis com ara el pla de medicació personal vigent, el document de voluntats anticipades presentat en el Registre departamental o la sol·licitud del dia i hora de visita i el canvi de professional per a les àrees bàsiques de salut que gestiona l’Institut Català de la Salut o el Consorci Sanitari de Terrassa. En una segona fase, està previst incorporar-hi altres serveis, per exemple una agenda personalitzada per a cada ciutadà, la possibilitat de declarar-se donant d’òrgans o informació sobre les intervencions quirúrgiques garantides

Aquesta entrada s'ha publicat en informació sanitària i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.